Birikti - Duruldu - Süzüldü

TAM BUĞDAY EKMEĞİ

Evde tam buğday ekmeği yapımını aşağıdaki görselde ayrıntılarıyla anlattık.

Evde Tam Buğday Ekmeği Yapımı
Evde Tam Buğday Ekmeği Yapımı

“Evde Tam Buğday Ekmeği Yapımı”nı PDF olarak görüntülemek veya yazdırmak isterseniz bu bağlantıdan indirebilirsiniz.
Tam Buğday Ekmeği Yapımı (pdf)

Fırından yeni çıkmış, pişirme kabındaki ekmek
Fırından yeni çıkmış, pişirme kabındaki ekmek
Pişirme kabından çıkarılmış, sıcak Tam Buğday Ekmeği
Pişirme kabından çıkarılmış, sıcak Tam Buğday Ekmeği
Dilimlenmiş Tam Buğday Ekmeği
Dilimlenmiş Tam Buğday Ekmeği

Görsellerdeki Tam Buğday Ekmeğinin yapımı için, birinci görseldeki borcamın boyutları nedeniyle, 2 su bardağı tam buğday unu kullanılmıştır. Hamuruna keten tohumu ve haşhaş katılmıştır.


Emrecan Büyüktermiyeci17 Aralık 2018


⇈ Yukarı ⇈

Pisa Projesi   ⇇ Önceki Yazı Sonraki Yazı ⇉   Niçe'nin Sözü